Ponujamo le najboljše

Storitve

Analiziramo

Analiza. Razvoj. Meritve. Izboljšave

Digitalna tehnologija se spreminja skorajda s svetlobno hitrostjo, zato je potrebno venomer slediti dnevno nastajajočim trendom in tehnologijam. Ker je torej potrebno hitro in učinkovito prepoznati nove trende ter jim slediti, obenem pa v vsej tej množici ostati unikaten, smo v tem prepoznali svoj potencial. Namreč, z veliko strastjo in zanosom delamo z roko v roki z ustvarjalci in nadarjenimi posamezniki, da bi razvili trdne tržne strategije in PR kampanje. Skupaj že vrsto let oblikujemo kreativne kampanje po meri, namenjene privabljanju ciljne skupine vsake izmed naših strank. Vse naše digitalne produkte venomer izboljšujemo na podlagi rezultatov, analize tržnih trendov in ciljev ter želja naših strank. Pri našem delu smo se že od vsega začetka osredotočili na kvaliteto in ne na kvantiteto, saj smo prepričani, da lahko na tak način vsaki stranki namenimo potrebno pozornost in ustvarimo dolgoročne, zaupanja vredne odnose.

Razmišljamo digitalno

Digitalni marketing

Naša ekipa ustvarjalcev pomaga določiti ciljno skupino, jim svetuje na kak način naj na spletu tržijo svoje produkte ter kako naj s svojimi potencialnimi strankami komunicirajo. S pomočjo skrbno izdelanih strategij in upravljanjem platform, svojim strankam pomagamo, da svojo spletno prisotnost oplemenitijo ter ciljnim skupinam pošljejo pravo sporočilo, obenem pa negujejo odnose s obstoječimi poslovnimi partnerji. Vse naše rešitve za digitalno trženje so strateško izdelane ter tako zagotavljajo merljive poslovne rezultate.

Strategija socialnih medijev

Upravljanje socialnih medijev

SEO

Plačljivo oglaševanje

Izdelujemo

Prilagojeni spletni sistemi

Naša ustvarjalna skupina se venomer trudi ustvarjati privlačne vsebine, ki jih je mogoče enostavno prilagajati formatom različnih platform. Za nami so leta spletnega programiranja in oblikovanja ter ogromno izkušenj s področja trženja. Tekom teh let smo pridobili veliko znanja o tem, kaj deluje in kaj ne, s čimer lahko posameznemu naročniku ponudimo optimalne rezultate za dosego želenega cilja. Razvijamo zmogljiva in odzivna spletna mesta na podlagi brezhibne uporabniške izkušnje in integracije z drugimi aplikacijami, vključno z družabnimi omrežji.

Top
Dobrodošli
Agencija
za napredne spletne rešitve
Ustvarjamo kakovostne zgodbe, za stranke po vsem svetu. Naše življenje je digitalno.

EMAIL NASLOV
info@cilisoft.com

SOCIALNA OMREŽJA